”To-read-listan” klar

Jag älskar att läsa, men vardagen ger mig inte så många tillfällen till detta och det lästa blir så gott som alltid yrkesrelaterat. Jag önskar mig böcker både i julklapp och födelsedagspresent med en positivism att nu, nu ska här läsas men så kommer vardagen och de blir liggande.

När det vankas ledighet så brukar här redan finnas högar av olästa pocketböcker och det är en underbar känsla att få plocka bland dessa och välja ut vilka som ska följa med på resan. Jag vet att många rekommenderar ljudböcker då de inte tar plats i bagaget men jag bär gärna på mina extra kilo av böcker. Många hotell har även bokhyllor med kvarlämnade pockets från tidigare besökare, till dessa hyllor dras jag förstås som en magnet. Jag har fått många härliga läsupplevelser från dessa hyllor och det har gett mig nya bekantskaper med författare jag inte tidigare hört talas om.

Min ”to-read-list” som ska med till Mexiko är:

Stalker av Lars Kepler

Öppnas i händelse av min död av Liane Moriarty

Hundra omistliga ting av Lucy Dillon

Femtio nyanser av mörker av E L James

Offer utan ansikte av Stefan Ahnhem

En salig blandning av spänning, humor och romantik som jag ska bära med mig till stranden, poolen, terrassen och hängmattan. Lata dagar i sol och skugga väntar och det ska bli alldeles underbart.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s