På Stora torget i Visby hittade vi Bageriet, deras meny tilltalade oss och där slog vi oss ner. De erbjuder fantastiska hamburgare med influenser från olika håll i världen. Du kan bl.a. välja en hamburgare med Italienska tillbehör såsom pestocreme, parmaskinka, mozzarella och soltorkade tomater eller en med Argentinska och då serveras du Chimichurri och Chorizo. En Gotländsk hamburgare finns såklart också och då bjuds du på tillbehör såsom fårfiol och sparriskräm.
Mitt sällskap och jag beställde hamburgare, fish n chips och en grekisk lyxsallad. Portionerna var rikliga och både ögon och munnar blev imponerade. Solen, folklivet och miljön gjorde det än bättre.
Vi drack var sin öl till maten men en annan gång ska jag prova något från drinklistan som såg mycket spännande ut. Salmbärsmojito måste ju vara en blandning av Kuba och Gotland som bara måste intas någon dag.
Jag har faktiskt bara varit i Visby på vintern, men det får jag väl ändra på nån gång 😉 Ser gott ut!
GillaGillad av 1 person
Det brukar vara tvärtom, de flesta har varit där på sommaren 🙂 När vi är där tänker vi alltid att vi ska åka dit igen under hösten eller vintern men det är lätt att prioritera andra resmål då.
GillaGilla
Ping: En liten del av Visby | Reslusta – resor och drömmar