Connect Hotel City

På utbildning i Huvudstaden och inte alltför belevrad bland hotell för businessresor bokade jag in mig på Connect Hotel City. Kriterierna för mitt val var läge och pris. Jag tycker om att promenera så jag bokar gärna ett hotell som ligger inom bra promenadavstånd. Den här gången skulle jag hålla till på Saltmätargatan i Vasastan vilket gjorde att jag till slut bokade in mig på det aktuella hotellet på Kungsholmen, ca 30 minuters promenadväg till min destination.

wp-1474123365824.jpg

Morgonpromenad från Kungsholmen till Vasastan över Barnhusbron

Connect City är inom gångavstånd även till Stockholms Centralstation men såklart finns alla möjliga andra kommunikationer såsom taxi, tunnelbana och buss om det passar bättre.

Hotellet ser inte mycket ut för världen utifrån men när du kommer in möts du av en varm atmosfär, en lugn lobby där du kan sitta och koppla av i sköna soffor och fåtöljer. Receptionen ligger centralt i lobbyn där även baren håller till.

wp-1474123107867.jpg wp-1474123139664.jpg

Jag hade bokat ett enkelrum utan fönster inklusive frukost. Rummet var över all förväntan; snyggt inrett, fräscht badrum och en fantastiskt skön säng med stora fluffiga kuddar. Det enda jag saknade var möjligheten att koka mig en kopp te eller kaffe.

wp-1474123075486.jpg

Frukostbuffén hade ett rikt utbud av bröd, pålägg, grönsaker, frukt, yoghurt, flingor, ägg, juicer, kaffe, te samt en del varma rätter. Jag gick mätt och belåten därifrån till utbildningsdagen.

wp-1474123649307.jpg

Tidig morgon utmed Kungsholms strand

Hotellet rekommenderas det varmaste.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s