Om

Mitt stora intresse är egentligen att fotografera men eftersom det är på mina resor jag oftast gör detta så känner jag att en reseblogg är ett perfekt sätt för mig att dokumentera både fotografier och resor.

Jag och min man har rest sedan barnen var små, nu är de 16, 19 och 21 och vi reser fortfarande.

Vi startade som många andra barnfamiljer med olika barnvänliga alternativ i Sverige såsom Astrid Lindgrens värld, Kolmården, High Chaparral, Skara sommarland osv. tog oss vidare till Åland på äventyrsbad, till Danmark och Legoland för att sedan utöka resorna till att bila i Europa och åka på charter. Vi har successivt även ökat avståndet på våra resor och har nu besökt ett flertal länder och världsdelar.

Jag tänker att min blogg kommer innehålla bl.a. weekendresor, resor till smultronställen i Sverige samt charters. Eftersom jag startar bloggen så sent in i min resekarriär så kommer en hel del resor ha gått av stapeln redan, men jag hoppas att de kan inspirera någon ändå, kanske till att resa eller till att bara drömma sig bort en stund.

Alla fotografier som publiceras på bloggen är tagna av mig och jag använder en systemkamera, Samsung NX5. Bloggen är licensierad under Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell licens. 

Hälsningar Cecilia

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s